top of page
Screenshot 2024-02-13 at 11.58.46.png

De Nationale Piskijker

Samen met de Robin Food Coalition & Climate Base Camp bedachten de Karma Brothers 'De Nationale Piskijker': Carice van Houten en Anne Marie Jung bekeken ook hun plasje en het resultaat zie je hier.

Hoe fris is jouw pis?
Carice en Anne-Marie gingen de strijd met elkaar aan en dagen andere BN’ers (Bezorgde Nederlanders) uit om mee te doen aan de Nationale Piskijker!
Het landbouwgif glyfosaat zit tegenwoordig overal in, zo ook in ons eigen lichaam. Ondanks de aangetoonde gezondheidsrisico's en het gevaar voor de biodiversiteit, blijft glyfosaat het meest gebruikte middel in de landbouw. Het is tijd om hiertegen op te staan, want Nederland noch de EU nemen stappen om dit tegen te gaan.

Samen staan we op tegen glyfosaat en werken we aan een gezonde, biologische toekomst voor iedereen! Laat een reactie achter onder deze post en maak kans op een gratis hashtag#piskijker test. Help met het verspreiden van deze boodschap door deze post te delen en help ons Bezorgde Nederlanders te bereiken door ze te taggen. @arjenlubach @chantaljanzen.official @gverbaan @adriaanvandisauteur, pissen jullie mee?

De Nationale Piskijker is een initiatief van de Robin Food Coalitie i.s.m. Climate Base Camp. Deze coalitie van voedingsbedrijven, wetenschappers en NGO’s wil niet alleen van glyfosaat af, maar van alle schadelijke pesticiden in de landbouw (voor een overzicht van coalitiepartners etc zie robinfoodcoalition.com)

Een erg leuke samenwerking met Carice van Houten & Anne Marie Jung, dank voor jullie gung-ho bijdrage aan dit mooie doel. Dank ook aan Volkert Engelsman + Noa Widdershoven & Gail Uncontrollable Wildfires Whiteman + Fleur Dassen van resp Robin Food Coalition & Climate Basecamp. (Noa en Fleur: petje af voor alle coördinatie, jullie zijn toppers!) Artwork Matthijs Jaspers, camera Nick van Eijk, and thanx too to Keeley Ball! Scato was verantwoordelijk script, co-py, co-concept en co-edit.

bottom of page